Jídlo

Publikováno 18. listopadu 2015 | Pavel

0

Plněná vepřová panenka se sušenými rajčaty, slaninou a bramborovozeleninovou kaší

Sawubona,

Ngemva kokuthula isikhashana ngilapha ukwabelana nawe oyedwa recipe.

Ekuqaleni Ngithanda ukutshela engisebenza nabo kusuka ehhovisi, lapho itholakala esitezi sesibili, kuya kwesokunxele izitebhisi, umnyango ziphawulwe flag ukuthi Johnny yami futhi George zonke zokupheka engafuni, kodwa mina Shit wena wenza nje me … Kwathiwa uthukuthele! Kwadingeka ukuchaza ngokuningiliziwe kwemizwa lapho kwenziwa lokhu dish.

Ngiyokwenza lokho engakwenza:
Stuffed ingulube tenderloin utamatisi omisiwe futhi ubhekeni okuzenzela njengoba esenezelwe ukuba liphalishi bramborovozeleninová.

Izithako:

  • Ingulube tenderloin
  • Utamatisi omisiwe (Ngangivame ekhaya evela ugogo Hanky)
  • Bacon (ubhekeni kwakusetshenziswa ekhaya amasevisi ski lift of Rokytnice nad Jizerou ohamba like a ubhiya Daffy, onesifo Blue yezivakashi)
  • Amakhambi (I esetshenziswa yibo siyibuyisele kulo nyaka Italy, ufane Ngathenga it in Limone on Lake Garda in the lane yesithathu lake, emgwaqweni parallel emgwaqweni omkhulu ukuthi egobhoza ibhange kwesokunxele echibini kusukela eningizimu kuya enyakatho.)
  • Amazambane
  • Anyanisi
  • Izaqathe
  • Smatana

Futhi njengoba mina potlal (kuphekwe)

Kusihlwa ngahlanza ingulube tenderloin (Anginayo ukwenza ekuseni), yena enquma up on rollers, okuyizinto mayelana 5 cm long futhi spicing loma utamatisi kanye ubhekeni. Ngase babe lezi ezinamasondo kanye kalula izinongo liyakufanelekela amafutha omnqumo zakápl futhi washiya ubusuku imbala.
In the morning I ehlutshiwe amazambane kanye oqoshiwe zibe izicucu, into efanayo ngangenza anyanisi kanye izaqathe.
Ngabeka amazambane ukupheka kanye anyanisi kanye isanqante bese upheka kuze ezithambile ngokuphelele.
Once isikhathi sisondela lapho senza ukupheka amazambane kanye nemifino, singaqala Fry tenderloin ingulube. I olwenziwe pan ukuthosa zibe emikhulu ngamafutha omnqumo hot. Summarily kumelwe asheshe futhi catchy …. ☺
Ngesikhathi ukuthosa, singakwazi afeze amazambane nemifino, uma kulungile, uthele off amanzi bese uthele ukhilimu futhi Mash amazambane kancane, imifino …. into efana namazambane ecubuziwe.

Ukudla kuhle bakhonze njengamaphayona Spread phezu iphalishi futhi bakhonza kanye doll imiqulu lisikiwe eyayigcwele. It ke ufafaza it ne inyama sauce.

Isiphetho:

Yilokho sonke …. Smh


Dobrý den,

po delší odmlce jsem zde, abych se s vámi podělil o jeden recept.

Na začátek bych chtěl sdělit mým kolegům z kanceláře, která se nachází ve druhém patře, vlevo od schodů, dveře označené vlaječkou, že se mi Honzíku a Jiříku vůbec do toho vaření nechtělo, ale přesto jsem to pro Vás sajrajti udělal…prostě mě to sralo! Musel jsem detailně popsat náladu, ve které byl zhotoven tento pokrm.

Co jsem dělal:

Plněná vepřová panenka se sušenými domácími rajčaty a slaninou a jako příloha byla bramborovozeleninová kaše.

Ingredience:

  • vepřová panenka
  • sušená rajčata (použil jsem domácí od babičky Hanky)
  • slanina (byla použita domácí slanina od jednoho vlekaře z Rokytnice nad Jizerou, který chodí rád na pivo k Daffovi, který má Modrý penzion)
  • bylinky (použil jsem ty, co jsme si dovezli letos z Itálie, směs. Koupil jsem je ve městě Limone u Lago di Garda ve třetí uličce nad jezerem, souběžná ulička s hlavní silnicí, která vede po levém břehu jezera z jihu na sever)
  • brambory
  • cibule
  • mrkev
  • smatana


A jak jsem patlal (vařil)

Večer jsem očistil vepřovou panenku(abych to nemusel dělat ráno), rozkrájel ji na válečky, které byly cca 5cm dlouhé a prošpikoval ji sušenými rajčaty a slaninou. Pak jsem tyto válečky okořenil a lehce zakápl olivovým olejem a nechal přes noc v lednici.

Ráno jsem oloupal brambory a nakrájel na kousky, to samé jsem udělal s cibulí a mrkví.

Brambory jsem dal vařit společně s cibulí a mrkví a vaří se do úplného změknutí.

Jakmile se blíží čas, kdy se nám uvaří brambory se zeleninou, můžeme začít smažit vepřovou panenku. Smažení jsem prováděl na vetší pánvičce s rozpáleným olivovým olejem. Smah musí být rychlý a úderný…. J

Během smažení můžeme provést kontrolu brambor a zeleniny, pokud je to ok, slijeme vodu a nalijeme trochu smetany a rozmačkáme brambory s tou zeleninou….něco jako šťouchané brambory.

Jídlo ideálně podáváme tak, že rozprostřeme kaši a na ně servírujeme rozkrájené válečky s plněnou panenkou. To poté zakápneme sosem z masa.

Závěr:

To je všechno….Smh

Budeme rádi za sdílení... Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Tags: , , , , , , ,


O autorovi



Na začátek ↑