Jídlo Těstoviny s chorizem

Publikováno 24. dubna 2015 | Jirka

0

Těstoviny se zeleninou a chorizem

Na tyto těstoviny vám stačí minimum ingrediencí, chorizo příjemně pálí, zelenina zase celé jídlo osvěží. Příběh si do receptu dosaďte sami.

Na 4 porce potřebujete: 500 g těstovin (doporučuji značku Barilla – toto není reklama:), 2 stonky řapíkatého celeru, 1 velkou mrkev, >200 g choriza, 100 g parmezánu, 50g pecorina, hrst čerstvé bazalky, sůl, pepř

Postup: Pánev rozpalte a dejte na ni opékat chorizo nakrájené na co nejmenší kousky. Až chorizo pustí tuk, přidejte k němu mrkev pokrájenou na půlkolečka a řapíkatý celer na plátky. Oheň stáhněte a směs opékejte, dokud nebude zelenina měkká. Těstoviny uvařte al dente, smíchejte je se směsí a s parmezánem nastrouhaným na jemno. Na pánvi vše prohřejte, aby se parmezán rozpustil a vše propojil, dochuťte solí a pepřem. Podávejte ozdobené čerstvou bazalkou bo nějakou jinou trávou a posypané pecorinem. Dobrou chuť opičko Kiki, ať jsou pěkné fošny!

Budeme rádi za sdílení... Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Tags: , , , , ,


O autorovi



Na začátek ↑